Retrosvojsíkáč 2018

Chybí vám zpestření do Vašich jarních dnů? Vzpomínáte nostalgicky na roky, kdy jste se připravovali na Svojsíkův závod? Chcete si znovu přeměřit síly s dalšími nadšenci? Už nemusíte jenom vzpomínat! Po letech Vás opět zveme na další ročník Retrosvojsíkáče!

A co pro to udělat? Stačí do 31. května přihlásit svou družinu vyplněním tohoto formuláře.

Závod je určen pro 4-6 členná družstva, koedukovaná i věkově rozmanitá. Dolní věková hranice je 14 let, horní není stanovena. Závodit se bude v malebné krajině Poodří druhou červnovou sobotu, čili 9. 6. 2018. Od 9.00 Vás budeme čekat u registrace ve skautské klubovně v Albrechtičkách.

Jedná se o tradiční pojetí Svojsíkova závodu, tudíž nebudou chybět disciplíny jako: první pomoc, rozdělávání ohně, signalizace, uzlování, znalost skautské historie a přírodnin, či kontrola krojů. Kromě již zmíněných disciplín se můžete těšit na další méně tradiční, ale zajímavé úkoly. Více informací k průběhu závodu a k disciplínám dostanete týden před závodem.

Startovné je 50 Kč na osobu, pro účastníky je zajištěno občerstvení, lehký oběd (retropárek s retrohořčicí a retrochlebem) i autentické retroceny.

Jakékoli další otázky posílejte na e-mail: retrosvojsikac@gmail.com

Těšíme se na Vaši účast!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.